NIVEA MEN DEEP – THIS IS HOW EPIC SMELLS

Of het nu op het voetbalveld of op kantoor is - alleen met de juiste voorbereiding kun je optimaal presteren. Dat is waarom we NIVEA MEN DEEP hebben ontwikkeld. DEEP biedt betrouwbare 48 uur bescherming tegen zweet en ongewenste lichaamsgeuren. Ongeacht wat de dag je brengt, met NIVEA MEN DEEP maak je elk moment onvergetelijk.

TOP PERFORMANCE VOOR EEN LANGDURIG FRIS GEVOEL

Betrouwbare 48 uur bescherming tegen zweet en ongewenste lichaamsgeuren is niet te missen met de NIVEA MEN DEEP Anti-Transpirant. De Anti-Transpirant bevat een antibacteriële formule met Black Carbon die de bacteriën hard aanpakt en geen residu achterlaat op de huid. Met de mannelijke Dark Wood geur voor een langdurig fris gevoel!

ECHTE PERFORMANCE START MET DEEP

De NIVEA MEN DEEP lijn biedt producten voor elke stap in de verzorgingsroutine van de moderne man. De gehele lijn bestaat uit een Anti-Transpirant Spray & Roller, Douchegel, Face & Beard Wash, Scheerschuim, Aftershave Lotion en een Shampoo. De producten bevatten een krachtige formule met Black Carbon voor een langdurig schoon en fris gevoel. De hele NIVEA MEN DEEP range bevat de mannelijke geur van DARKWOOD. This is How Epic Smells!

MAAK ELK MOMENT ONVERGETELIJK

ONTDEK ALLE NIVEA MEN DEEP PRODUCTEN HIER