MET EEN GOEDE VOORBEREIDING KOMT DE PERFECTE SCHEERBEURT

Ben jij ook toe aan een scheergel die verzorgend is voor de huid en je beschermt tegen irritaties? De NIVEA MEN Ultra Glide Technology zorgt ervoor dat het scheermes soepel glijdt en geeft een glad en zacht scheerresultaat.

Met de scheergels van NIVEA MEN ben je goed voorbereid op de perfecte scheerbeurt. Alle scheergels zijn zorgvuldig samengesteld met milde formules die zorgen voor een gladde scheerbeurt terwijl de huid niet geïrriteerd raakt. Met de uitgebreide collectie aan scheergels heeft NIVEA MEN een geschikt product voor elke man.

Sensitive scheergel: Heeft een neutrale formule met kamille en verzorgende vitaminen. Dit verzacht de geïrriteerde huid tijdens het scheren en het scheermes glijdt soepeler over de huid.

Sensitive Cooling scheergel: De alcoholvrije Sensitive Cooling Scheergel van NIVEA MEN is het optimale scheerproduct voor de gevoelige huid. De extra zachte formule is verrijkt met kamille en zeewier extracten, wat zorgt voor een fris gevoel.

Protect & Care Scheergel: De scheergel voor het ultieme huidcomfort. De formule met Aloë Vera en Pro-Vitamine B5 verzorgt de huid en beschermt tegen uitdrogen, snijwondjes en een trekkerig gevoel.

Extreme Comfort Scheergel: De formule met natuurlijke MICRO TEC maakt het mogelijk om extreem glad te scheren met minder huidirritatie. Het verzacht de gezichtsharen intensief en zorgt ervoor dat het scheermes ultra soepel langs de huid glijdt. Je voelt het verschil!

Active Energy Scheergel: Voor een precieze scheerbeurt met een energie boost voor de huid. De scheergel bevat het huideigen Co-Enzym Q10, dat nieuwe energie geeft aan de huid tijdens het scheren. De huid voelt glad, goed verzorgd en vol energie aan.

scheren

NIVEA MEN

MET DE JUISTE SCHEERGEL MAAKT HET MES NIET UIT